Hvem er vi?

Konsulenthuset ballisager er en landsdækkende, mellemstor HR-virksomhed. Vi er specialister i outplacementkarriererådgivning og rekruttering, hvor vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden. Vi karriererådgiver også privateinternationale ægtefæller (Spouses) og “fastbrændte medarbejdere”.

Vores rådgivning er baseret på viden frem for floskler og formodninger, og vi udgiver også selv viden på samlebånd:

Rekrutteringsanalysen, Kandidatanalysen, en håndbog i jobsøgning, Jobbarometre og meget andet.

I foråret 2018 har vi også ansat en rekrutteringsforsker, der skal forske hos os frem til 2021.

Vi var firstmovers med vores vidensbaserede tilgang inden for karriererådgivning – og det er vi fortsat. Det gør det interessant og attraktivt for mig, at det, vi laver, er understøttet af konkret viden og ikke bare ’varm luft’ og mavefornemmelser.
Ann Berry
Regionschef og ophavskvinde for Rekrutteringsanalysen

Historien om Konsulenthuset ballisager...

… starter i marts 2008, hvor Konsulenthuset ballisager A/S blev CVR-registreret. Eller – faktisk starter rejsen lidt tidligere.

Rejsen starter faktisk tilbage i 1999, hvor en nyuddannet cand.scient.pol.’er, i skikkelse af Morten Ballisager (jep, det er ham til højre på billedet), oplevede behovet for vidensbaseret karrieresparring. Et behov, som han ikke selv fik dækket i tilstrækkelig grad som ledig. Manglen på samme sparring og assistance udviklede sig dengang til 8 måneder som “bad performing” jobsøger, inden han fik et job.

Men en fyreseddel i 2007 tændte atter op for drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark. Et konsulenthus, hvor rådgivningen består af solid viden og fakta frem for varmluftige, udokumenterede floskler.

I dag er Konsulenthuset ballisager et mellemstort landsdækkende konsulenthus med omkring 80 medarbejdere. Og ambitionen har ikke ændret sig. Ambitionen er fortsat at være et af Danmarks dygtigste konsulenthuse inden for rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

Den faglige speeder trykket helt i bund

Som medarbejder hos Konsulenthuset ballisager er du en del af en ambitiøs virksomhed. Vi er ikke bange for at sætte barren højt! 
I hverdagen betyder det, at der bliver stillet høje krav til faglighed, samarbejdsevner og lysten til at lære nyt og gøre ting bedre.

Vi arbejder i et spændende fagligt miljø, der konstant er i udvikling – og du skal være parat til at udvikle dig i samme takt. Hovedparten af medarbejderne hos Konsulenthuset ballisager har en videregående uddannelse eller en bred erhvervskarriere ”i bagagen” – eller begge dele.

Uddannelse, videndeling & kompetenceudvikling

Vi gennemfører egen excellent-uddannelse for konsulenter efter 1-2 års ansættelse – indtil da består kompetenceudviklingen af supervision, mentorordning og learning by doing.

Derudover investerer vi løbende i at uddanne vores medarbejdere. F.eks. deltog 13 af vores konsulenter på en projektlederuddannelse på Erhvervsakademi Aarhus i foråret ’18, mens samme antal deltog på en uddannelse i strategisk salg i efteråret ’18.

Vi har også en intern uddannelsespulje, som vores medarbejdere kan søge.

Sociale arrangementer på tværs af afdelinger

Med afdelinger fordelt over hele landet er det vigtigt, at vi jævnligt samles for at skabe et godt socialt sammenhold på tværs af landsdele og forretningsområder.

Derfor holder vi hvert år en forårssamling (videndeling og faglighed), sommercamp (videndeling, faglighed, DHL stafet og teamwork) og julefrokost (videndeling, jukeboks og dans – masser af dans).

Du kan få en lille forsmag på vores samlinger i videoen.

Vores arbejdsliv er så stor en del af vores liv, at det ikke blot er karriere og job, vi hjælper folk med – det er deres liv og eksistensgrundlag. Derfor gør vi os også umage hver dag og har os selv med på arbejde”
Kirstine Kjellerup Gadensgaard
Konsulent

Vi kan med statsgaranti give dig:

Kollegaer med glimt i øjet
Uddannelse & kompetenceudvikling
Et job med betydning for folks (arbejds)liv
Høj fart, højt humør og farhumor ad libitum
Konsulenthuset ballisager

Søren Frichs Vej 40A, 1.Sal,
8230 Aabyhøj
CVR: 31299004

Telefon: 70 29 40 50
Email: info@ballisager.com
Powered by Emply