Emnebank, freelance samarbejde som Karriererådgiver hos Konsulenthuset ballisager a/s

Kunne du tænke dig at arbejde med jobrådgivning på en måde, hvor dialog med virksomhederne står i centrum for dit arbejde? Har du et godt kendskab til erhvervslivet i din region? Og kan du skabe virksomhedsrelationer, der skaber muligheder for jobsøgere? Så læs videre – for her kommer en stilling lige for dig.  
 
Til vores afdelinger søger vi freelance konsulenter til opgaver indenfor henholdsvis undervisning og/eller individuel rådgivning. Hos ballisager praktiserer vi en konkret og meget virksomhedsorienteret karriererådgivning. Jobsøgere hos ballisager skal ikke blot have gode, faktabaserede råd til deres jobsøgning – de skal også kunne drage fordel af vores store, lokale virksomhedsnetværk.  
 
Hovedparten af vores konsulenter er fastansatte, men i perioder med særlig travlhed involverer vi dygtige freelance konsulenter, som fra dag 1 kan gå ind og bidrage. Vi har 14 afdelinger fordelt i Danmark og afhængigt af dit udgangspunkt, kan du dække behov på flere afdelinger. Vi har en interesse i at bruge et fast korps af freelancere. Så vælger du at ansøge, vil du blive del af en database, som vi søger i efter behov.

Du må ikke sideløbende arbejde i konkurrerende firmaer.  
 
Fingeren på pulsen  
Din opgave er naturligvis at skabe effekter for de kandidater du har i forløb.  
For at nå de forventede resultater er dine arbejdsopgaver som konsulent hos ballisager et miks af flere forskellige arbejdsopgaver, herunder:  
 
 • Sparring og rådgivning om jobsøgning – med fokus på handling. Vi er til action - mindre snak  
 • Opsøgende virksomhedsrettet arbejde hvor du matcher virksomhed-kandidat  
 • Opbygning og vedligeholdelse af virksomhedsnetværk; både i forhold til at etablere virksomhedsrettede tilbud og til vores generelle forretning  
 • Undervisningsopgaver: Jobsøgningsforløb med fokus handling og udadvendte kontakter. Planlægning og afvikling af forløb.  
 
Målgruppen er primært forsikrede ledige med forskellig baggrund hvad angår uddannelse og erhvervserfaring. Alle kandidater er jobparate, og sigtet er at etablere jobåbninger til alle.  
 
Er du motiverende og handlingsorienteret?  
Hvis du kan svare et rungende ja til det meste af følgende, er det dig og dine kompetencer, vi søger:  
 
 • Du er vant til at opsøge virksomheder og skabe job- og praktik/løntilskudsåbninger
 • Du har fingeren på pulsen ift. hvad der sker i dansk erhvervsliv      
 • Du har erfaring med karriererådgivning  
 • Du er god til at motivere kandidater til at sætte handling bag ordene  
 • Du trives med et job, hvor der er fokus på resultater og effekter  
 • Du har et stort virksomhedsnetværk  
 • Du er en habil underviser  
 
Hvorfor vælge Konsulenthuset ballisager  
Vi er ambitiøse og gør tingene på vores måde. Vi vil ikke nødvendigvis være de største, men vi vil være blandt de bedste. Vi lægger stor vægt på at holde, hvad vi lover og sikre kvalitet i vores arbejde. Og vi lægger stor vægt på, at kunderne behandles differentieret fremfor standardiseret. Konsulenthuset ballisager er en virksomhed, hvor ideer hurtigt omsættes til handling. Derfor er det afgørende, at du er selvkørende og initiativrig – dog uden at tabe boldene på gulvet.  
 
Du kan forvente et spændende fagligt miljø, hvor sparring og læring er i højsæde, og hvor du bliver en del af et godt socialt sammenhold. Vi arbejder teamorienteret og hjælper hinanden i travle perioder.  
 
Vi er et landsdækkende konsulenthus med kontorer i bl.a. Aalborg, Aarhus, og København. I øjeblikket er vi ca. 70 medarbejdere og nogle freelancere. Du kan læse mere om os på www.ballisager.com.  
 
 
 

 
Ansøgningsfrist:Løbende
Kontaktperson:
Rasmus Pugholm Researchkonsulent
Lokation:Hele landet
Hjemmeside:www.ballisager.com
Ansøg
Del i dit netværk
Konsulenthuset ballisager

Søren Frichs Vej 40A, 1.Sal,
8230 Aabyhøj
CVR: 31299004

Telefon: 70 29 40 50
Email: info@ballisager.com
Powered by Emply